Riitta Rönnqvist (s. 1979) on toiminut seurakuntamuusikkona eri kristillisissä yhteyksissä n.25 vuoden ajan. Riitta on säveltänyt miehensä Anssi Rönnqvistin kanssa 2000-luvun alusta lähtien hengellisiä lauluja, jotka ovat levinneet suomalaisiin seurakuntiin yli seurakuntarajojen. Riitta on toiminut mm. Helsingin Kotiryhmä Verkoston, Kristillisen keskuksen, Järvenpään Vapaaseurakunta Arkin, Espoon Majakka-seurakunnan ja Vihdin evankelisluterilaisen seurakunnan musiikkitehtävissä, johtaen musiikkitoimintaa tai täydentäen seurakunnan messumusiikkia soittajana. Improvisoitu, hetkessä syntyvä musiikki on ollut Riitalle nuoresta saakka hengellinen voimavara, joka auttoi häntä eheytymään lapsuuden lastenkoti vaiheen aiheuttamista tunne-elämän vaurioista ja toi hänet kosketuksiin Jumalan kannattelevien voimavarojen kanssa. Riitan pääinstrumentit ovat piano, laulu ja viulu.

Riitta Rönnqvist valmistui teologian maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009. Leipätyönsä Riitta on tehnyt organisaatioiden ja työelämän kehittämisen parissa Nokia Oyj:ssa. Hän viimeistelee parhaillaan väitöskirjaansa Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella muutosjohtamisen alalla, jonne hän teki siirtymäopinnot Helsingin yliopiston teologisesta tiedekunnasta vuonna 2012. Riitta on Vihdin kirkkovaltuuston varajäsen. Voit tutustua tarkemmin Riitan tarinaan osoitteessa riittaronnqvist.com.

Anssi Rönnqvist (s.1982) on mediatekniikan insinööri, laulaja ja Suomalaisen Ääniraamatun sekä Äänivirsikirjan lukija ja ääni. Anssin intohimo on kehittää, tukea ja kouluttaa ylistys- ja rukousmusiikin yhteisöllistä toteuttamista digiajan suomin välinein. Anssin käsialaa on mm. teknismusiikillinen konsepti, joka on mahdollistanut säännöllisen etäyhteisön synnyn rukouksen ja musiikin ympärille Zoom videokonferenssialustalla. Aamuylistys Zoomissa kokoaa joka arkiaamu ylistys- ja rukousmusiikin ystäviä yhteen ympäri Suomen Raamatun, rukouksen, virsien, ylistyslaulujen ja improvisaation äärelle. Tällä hetkellä Anssi toimii arkityössään kansainvälisen kummilapsijärjestön World Vision Internationalin digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjänä ja johtajana.

Riitta ja Anssi Rönnqvistllä on kolme tytärtä, jotka ovat mukana perheen yhteisessä palvelutyössä omin instrumentein. Rönnqvistit etsivät tällä hetkellä uutta kotia ja liikkuvat Uusimaan ja Etelä-Pohjanmaan välillä.