Ilmoittautuminen

Kansallinen unelma – rukoustapahtuma | Pe 23. – La 24.2.2024

Kuule, Suomi, ”— Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi” 5. Moos 6‬:‭4‬ ‭

Lämpimästi tervetuloa helmikuiseen rukoustapahtumaan, jossa saavumme erilaisista taustoista käsin viettämään aikaa ylistyksessä sekä kuuntelevassa ja julistavassa rukouksessa.

On aika nähdä Suomen rakentuvan Jumalan tahtotilan mukaan. Tätä varten tarvitaan ekklesian linjautuminen Hänen strategiaansa. Mikä se on? Meillä on oma maa, josta olemme vastuussa – on Seurakunnan tehtävä määrittää, mihin suuntaan tämä kansakunta kulkee.

Uskovien on aika alkaa rukoillen kysymään ja kuuntelemaan vastauksia suoraan Jumalalta. Mikä on Sinun näkysi Suomesta? Mikä on meille kansakuntana antamasi tehtävä? Entä arvopohja?

Tilaisuudet sisältävät erilaisia rukouksen muotoja, musiikkia ja ylistämistä, rohkaisevia alustuksia, varustavaa raamatunopetusta, sekä mahdollisuuksia luovalle ilmaisulle pyrkiessämme kuuntelemaan Jumalaa Suomea ajatellen. Tulemme avoimin mielin yhteen etsimään Herraa – uskoen saavamme kohdata Hänet.

Tavoitteena on, että uskon yhteys eri kristittyjen kesken saisi vahvistua siunataksemme maatamme juuri siihen toivoon ja tulevaisuuteen, mikä sille on varattu. Tapahtuman jälkeen on tarkoitus muodostaa esiin nousseista rukous- ja julistuskohdista yksinkertainen kooste, jonka toivomme voivamme jakaa myös niille, jotka eivät tapahtumassa olleet.

Ajankohta: Pe 23.2. klo 18:00
La 24.2. klo 10:00, 13:30, 17:00
Paikka: Valotalo, Matinkartanontie 13 A, 02230 Espoo

Huom! Valotalo on kengätön tila. Varaa halutessasi mukaan sisäkengät tai villasukat.

Tapahtuma alkaa perjantai-iltana, ja päättyy lauantai-iltana, muodostaen kokonaisuuden. On myös tervetullutta osallistua yksittäisiin tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Lauantaina on mahdollista ruokailla yhdessä paikan päällä. Lauantain ruokailut 12€, sisältäen lounas & 3 x kahvi + makea/suolainen.
Maksu etukäteen Ylistys.fi ry:n tilille.
Tilinumero: FI03 7140 1420 0014 06
Viite: 24028

Tapahtuman järjestäjänä: Kansallisaarre / Strategia Suomelle – työryhmä

    Osallistun

    Voin auttaa