Kiitämme yksimielisesti Jumalaa Hänen uudistavasta työstään kansassamme jota parannuksenteko 2. Aikakirja 7:14 mukaan vapauttaa!
Ylistys.fi Ylistys.fi
Kiitos Nousee Suomesta!

On aika kiittää! Saimme tehdä parannusta Suuri Sovituspäivä tapahtumassa rikkomuksista miesten ja naisten, sukupolvien ja kansanosien välillä. Nyt kiitämme Jumalaa Hänen uudistavasta työstään keskellämme!

Suuri Sovituspäivä kokosi yhteen hengellisiä johtajia ja kristittyjä eri puolilta Suomea tekemään parannusta ja rukoilemaan katkeruuden kulttuurin murtumista sekä Jumalan parantavan työn vapautumista kansassamme lauantai-iltana 12.10. Tämä oli vastauksemme kokemaamme kehotukseen Herralta kysyttyämme: Mikä on strateginen rukous Suomen puolesta?

Edellisenä yönä ennen tapahtumaa koin Pyhän Hengen nostavan mieleeni rukouksessa kuvan. Näin miehen, joka oli juuri pukeutunut parhaimpaan julhlalliseen tummaan pukuun. Hänen kätensä liikkuivat juhlallisesti kaulan ympärillä sitoen viimeiseksi silaukseksi pukuun leveää, hohtavan valkoista juhlasolmiota hienoimmasta kankaasta. Kysyin Herralta, mitä tämä kuva tarkoitti? Herra vastasi: "Hautajaisia. Taivaassa valmistaudutaan jo juhlallisesti tulevaan päivään, jossa jätetään taakse ja haudataan vanha, ja sen kautta vastaanotetaan uusi!"

Kokoontuessamme Valotalolle eri seurakunnista, eri paikkakunnilta, koimme sydänten määrätietoista ykseyttä ja Herran murtavaa läsnäoloa. Tulimme yhteen isinä, äiteinä, aviomiehinä, aviovaimoina ja hengellisinä johtajina, kristittyinä - risti keskellämme. Jokainen edustuksellinen rooli, kolme miestä ja kolme naista, astuivat vuorollaan esiin ja tunnustivat syntinä rikkomukset joita olemme näissä rooleissa tehneet kansamme historian aikana toinen toisiamme vastaan.

Tuossa hetkessä alkoi murtumaan jotain sydämissämme. Kun synnit sanottiin ääneen, ja kun niitä pyydettiin murtuneina ääneen anteeksi, saimme kokea miten toivo alkoi vapautua sydämissämme aikaisemman puhumattomuuden ja kivun sijaan.

Olemme nyt pyynnöstänne koonneet nämä tunnustukset (isä, äiti, aviomies, aviovaimo, hengellinen johtaja-mies ja nainen) sekä tapahtuman alussa yhdessä tekemämme alkujulistuksen sivuillemme jotta niitä voi levittää myös jatkossa eteenpäin Suomessa.

Asetuimme yhdessä Uuden Liiton papistona tekemään nämä anteeksipyynnöt sekä julistamaan rikkomusten yli Jeesuksen täyden sovitustyön. Näin tehden uskomme myös, että Jumala noteerasi tekomme hengellisessä maailmassa ja nyt seisomme yksimielisesti omistaen kansakuntamme elämään uuden parantumisen ja Jumalan hyvien suunnitelmien vapautumisen ajan 2. Aikakirja 7:14 mukaan.

”jos silloin kansani, jonka olen ottanut omakseni, nöyrtyy ja rukoilee, kääntyy minun puoleeni ja hylkää pahat tiensä, niin minä kuulen sitä taivaaseen, annan sen synnit anteeksi ja teen sen maan jälleen terveeksi.”

Olemme saaneet jo kuulla useita todistuksia siitä, miten yksilöiden elämissä ihmissuhteiden parantumista ja sovitusta on alkanut tapahtumaan..!

Parannuksenteko ja kiitos vapauttavat Jumalan suunnitelmat kansamme keskellä!

Suurta Sovituspäivää edeltävänä yönä näin sydämessäni myös toisen kuvan. Siinä oli henkilö, joka puhui alttareista, jotka ovat mieluisia Jumalalle elämässämme. Pyhä Henki korosti minulle alttareista viimeistä, epävarmuuteen suostumisen alttaria.

Tunnustaessamme sen, että olemme vajaita itsessämme, sydämemme avautuu kiitokseen Herran uhrista ja sovitusvoimasta, joka kykenee muuttamaan meidät (Ef 1:19-20, Room 8:11).

Millainen on siis se Suomi jonka Herra löytää palatessaan? Olemmeko antautuneet Herran muuttavalle työlle? Työlle, jonka Jeesus maksoi kalliisti verellään, jotta Hän saisi täältä itselleen Hänelle kuuluvan perintöosan? (Psalmi 2:7-8)

Meidän tehtävämme Uuden liiton papistona on ojentautua lunastuksen todellisuutta kohti, kiittäen! Unohtaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti mikä on edessäpäin. Saamme uudistua Jeesuksen veren vuoksi mieleltämme sen kuvan mukaan joka on Herra itse: Jeesus perheissämme, Jeesus avioliitoissamme, Jeesus kaikkialla elämässämme. Jumala aloittaa työnsä seurakunnastaan. (Fil 3:13, Ef 4:23-24)

Nyt on aika kiittää Jumalan lunastussuunnitelmasta ja muutoksesta Suomelle. Kokoonnumme tätä päämäärää ajatellen erottamaan aikaa la 26.10. klo 17.30 Valotaloon Kiitos Nousee Suomesta -ylistystapahtumaan.

Vuoden pimeimpänä aikana sytytämme kiitoksen tulet. Annamme kunnian Jumalalle sekä Hänen vuosisatojen aikaisesta johdatuksestaan kansamme historiassa, että Herran valmistamasta tulevaisuudesta kansallemme.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Tulethan mukaan!

Rakkain terveisin,
Riitta ja Anssi

Ilmoittaudu Kiitos Nousee Suomesta -tapahtumaan

***

LA 12.10. klo 17.30 Suuri Sovituspäivä paasto- ja ylistystapahtuma, Valotalo, Matinkartanontie 13a, Espoo

LA 26.10. Kiitos nousee Suomesta! – ylistystapahtuma, Valotalo, Matinkartanontie 13a, Espoo

TO 31.10. Suomen kiitospäivän ilta-zoom  kiitospaiva.fi

LA 23.11. Live ylistys -tapahtuma

Seuraathan tarkempia ja pävittyviä tietoja tapahtumista nettisivuiltamme: ylistys.fi/tapahtumat/

Ylistys.fi ry