Viime viikolla eräänä aamuna heräsin näkyyn. Katselin hengessä kanuunan suuta. Se oli vaatimaton, hieman vanhanaikaisen näköinen. Herra sanoi, te luulette että teidän voimanne on vähäinen, mutta kun alatte ylistämään, minä vapautan enkelijoukkoni vihollisen päälle ja pimeys kokee vakavia tappioita ja joutuu peräytymään. Muistakaa, minä asun teissä ja Minun Pyhä Henkeni johtaa teitä kun kohotatte ylistyksen. Saatte paljon tuhoa aikaan vihollisjoukoissa.
Ylistys.fi Ylistys.fi
Syyskuulumisia
Ilmoittaudu Suuri Sovituspäivä -tapahtumaan

Rakkaat ylistys.fi:n ystävät, syystervehdys!

Viime viikolla eräänä aamuna heräsin näkyyn. Katselin hengessä kanuunan suuta. Se oli vaatimaton, hieman vanhanaikaisen näköinen. Herra sanoi, te luulette että teidän voimanne on vähäinen, mutta kun alatte ylistämään, minä vapautan enkelijoukkoni vihollisen päälle ja pimeys kokee vakavia tappioita ja joutuu peräytymään. Muistakaa, minä asun teissä ja Minun Pyhä Henkeni johtaa teitä kun kohotatte ylistyksen. Saatte paljon tuhoa aikaan vihollisjoukoissa.

Sitten katselin hengessä ja näin kun tykin suusta alkoi lentämään enkelijoukkoja ulos. Enkelit näyttivät pieniltä vaikka tiesin että ne ovat suuria ja voimakkaita. Kun näin ne, tajusin että se mittakaava, jolla olin ensin katsellut tykinsuuta oli ollut täysin väärä, inhimillinen. Olin ajatellut katselevani normaalin kokoista tykinsuuta. Vasta nyt, kun tykinsuusta lentävät enkelit näyttivät pieniltä, tajusin miten suuri tykki oli, ja sen suu. Se oli valtava portaali Jumalan maailmaan, josta lensi apujoukkoja maanpäälliseen tilanteeseen, joka oli käynnissä.

Tajusin tämän näyn kautta miten helposti unohdamme millaisen avun ja voiman Herra on antanut meille pimeyttä vastaan Sanalle perustuvan ylistyksen kautta.

Älkäämme väheksykö tai unohtako että Herra on antanut meille väkevät aseet pimeyttä vastaan, vaan ottakaamme joka päivä nöyrästi kiitoksella vakavasti se, mitä Hän on jo lahjoittanut ja laittakaamme se käyttöön.


Ilm. 3:8 Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.

2. Korinttilaiskirje 10:4 sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia.

Suuri Sovituspäivä La 12.10. - Kutsu miehen ja naisen kuvan oikenemiseen ja keskinäiseen sovitukseen

Jeesuksen työ maanpäällisen ruumiinsa keskellä on apostolista uudistamista, puhdistamista ja mielen syvää uudistamista, jotta voisimme olla valppaina ja valmiina toteuttamaan sen, mitä Herra on antanut meille tehtäväksi toteuttaa Hänen seurakuntanaan tässä ajassa. (Room 12:2, Ef 6:13)

Viime keväästä alkaen ja tänä syksynä teroittaen Pyhä Henki on muistuttanut Hänen strategiansa vahvuudesta. Ylistys ja parannuksen teko, jotka nousevat Hänen sanastaan, ovat aseita pimeyttä vastaan.

Kansamme on pitkään ollut vääristyneiden mies- ja naisidentiteettien haavoittama ja rampauttama. Vihollinen on kylvänyt kivuliasta kylvöään perheitä vahingoittaen ja olemme uskoneet ja omistaneet monia valheita koskien itseämme ja toisiamme. Pyhä Henki alkoi puhua tarpeesta kokoontua yhteiseen parannuksentekoon ja sovitukseen viime helmikuussa Rengossa.

Herra haluaa vapauttaa Suomessa Esterit ja Mordokait - miesten ja naisten sukupolvet jotka rohkaisevat ja kunnioittavat toisiaan yhteisessä palvelutehtävässä Jumalan edessä. Herra pystyy ja haluaa parantaa jokaisen tytön, pojan, naisen ja miehen sydämen menneisyyden ja nykyisyyden haavoista. (Kol. 3:18-21)

Tätä kehoitusta kuunnellen olemme valmistelemassa kansallista Suuri Sovituspäivä -tapahtumaa. Kyseessä on Yom Kippurina, la 12.10., toteutettava rukous- ja ylistystapahtuma, jonka erityinen tarkoitus on vastaanottaa sovitusta Suomen kansakunnan puolesta profetaalisena tekona, jotta maassamme vaikuttava miesten ja naisten välinen katkeruus voisi murtua.

Suuri Sovituspäivä kokoaa yhteen hengellisiä johtajia, rukoilijoita ja ylistäjiä eri puolilta Suomea. Kansallisen tason parannuksenteko ja sovitus voi tapahtua, kun hengellistä johtajuutta kantavat tahot eri seurakuntataustoista asettuvat nöyryydessä toinen toisensa rinnalle, tunnustaen yhteisen rikkomuksen ja tekemään parannusta. Tarkoitus on tehdä sovitusta koko kansakunnan puolesta kollektiivisen läpimurron saamiseksi anteeksipyytämisen ja anteeksiannon vastaanottamisen kautta. Andy ja Sirkku Chambers, jotka ovat tehneet Suomessa pitkän palvelutyön alueen parissa, ovat mukana ohjaamassa tapahtuman sovitusrukousten toteuttamista.

Miesten ja naisten välisen sovintoon kytkeytyy myös eri sukupolvien yhteyden vapautuminen, kun hengelliset isät ja äidit pystyvät nousemaan levolliseen ja eheään vanhemmuuteen (Malakia 3:24). Sovitusta julistetaan myös kansojen välillä mukana olevan saamelaisen ja suomalaisen ylistyksen vapauttaessa yhteisen ’pohjoisen äänen’.

Pohjoisen äänet nousevat yhdessä!

Suuri Sovituspäivä kokoaa ylistyksessä yhteen Pohjoisen äänet. Ylistyksessä palvelee metalliylistystä soittava Scandinavian Metal Praise (SMP) yhdessä Norjan saamelaisen Arild Måsøn kanssa, joka julistaa myös tuoreen profeetallisen sanoman Suomea ja Pohjoismaita koskien. SMP on valmistellut pitkään ja rukouksessa metalliylistysalbumia, ja soittaa sen materiaalia nyt ensimäistä kertaa Livenä. Ylistystä tapahtumassa johtaa Riitta Rönnqvist. Sari Perttu johtaa ylistystanssijoiden ryhmää.

Rohkaisemme itseämme ja toisiamme oman sydämen valmistamiseen jo ennen sovituspäivää, jotta voimme yhteen tullessamme toimia kollektiivisen läpimurron puolesta. Kutsumme jokaista sovituspäivää edeltävästä torstaista (10.10.) lähtien paastoon, erottaen aikaa Jumalan edessä viipymiseen, jotta Hän saisi pehmentää sydämiämme.

Parannuksen tekeminen on olennaista hengellisen elämän sodankäynnissä, ja se on työkalumme katkeruuden siteitä murtaessamme myös sukupuolten välillä itse rukoustapahtuman aikana. Pyydämmekin jokaista kunnioittamaan ohjeistusta siitä, että sodankäynnillisiä julistuksia ei tulla osoittamaan henkivaltoja vastaan. Tapahtumassa kaikki toiminta tullaan toteuttamaan järjestävän tiimin ohjeistuksen mukaan.

Nousee, nousee!
Puhdas, kuulas, vahva ääni syvältä.
Tulee pintaan, nousee, kurottautuu,
vahva kuulas ääni,
puhdas ääni pohjoisesta.

Nousee, nousee,
vahva kuulas ääni.
Alkaa, ja jatkuu, jatkuu, jatkuu.
Ja kuuluu. Kuuluu kauas.
Kuuluu kauas kuin kuulaan kuikan huuto pohjoisesta,
puhdas, selkeä.
Kaiuttaa totuutta,
tuo totuutta, leikkaa läpi valheen sumun,
leikkaa läpi.
Ja uusi aika alkaa.

(Sanni Manninen 30.9.2024)

 

Heräjä, heräjä, pukeudu voimaasi, Siion;
pukeudu juhlapukuusi, Jerusalem,
sinä pyhä kaupunki.

Pudista päältäsi tomu,
nouse istuimellesi, Jerusalem;
irroita kahleet kaulastasi,
sinä vangittu tytär Siion.

Jesaja 52:1a,2

 

Tervetuloa Espooseen..!

Rakkain terveisin,
Riitta ja Anssi

Ilmoittaudu Suuri Sovituspäivä -tapahtumaan

***

TO-LA 10.10-12.10 Paasto miesten ja naisten ja sukupolvien välisen sovituksen puolesta Suomessa

LA 12.10 klo 17.30 Suuri Sovituspäivä Paasto- ja ylistystapahtuma, Valotalo, Matinkartanontie 13a, Espoo

LA 26.10 Suomen kiitospäivä – Live ylistys -tapahtuma, Valotalo, Matinkartanontie 13a, Espoo

TI 31.10 Suomen kiitospäivän ilta-Zoom  kiitospaiva.fi

LA 23.11 Live ylistys -tapahtuma

Seuraathan tarkempia ja pävittyviä tietoja tapahtumista nettisivuiltamme: ylistys.fi/tapahtumat/

Ylistys.fi ry