Kevätterveiset ylistys.fi:ltä! Olemme kiitollisia siitä, miten Herra on johdattanut rukousta ja ylistystä Suomessa tänäkin keväänä. Tässä kirjeessä nostoja yhdistyksen kevään tapahtumista ja luotausta tulevaan.
Ylistys.fi Ylistys.fi
Kevätkuulumisia

Hei ystävä,

Kevätterveiset ylistys.fi:ltä! Olemme kiitollisia siitä, miten Herra on johdattanut rukousta ja ylistystä Suomessa tänäkin keväänä. Tässä kirjeessä nostoja yhdistyksen kevään tapahtumista ja luotausta tulevaan.

Rukous- ja ylistystapahtuma Rengon rukouskeskuksessa helmikuussa 2024

Rengon rukouskeskuksessa järjestettiin helmikuussa rukous- ja ylistystapahtuma, johon tulimme yhteen virvoittumaan Jumalan läsnäolossa ja saamaan varustusta jatkoon. Oli ilo kohdata monia teistä ja kattaa pitkiä runsaita pöytiä niin sanassa kuin pöydän antimissa. Odottaessamme yhdessä Herraa, Pyhä Henki puhutteli erityisesti seurakunnan liikkeellelähdön teemasta. Palasimme vuodenvaihteen tapahtumassa esillä olleeseen Mooses Antero Laukkasen rukousmuistioon Pyhän Hengen kutsusta seurakunnalle nousta vaikuttamaan tässä ajassa valona ja suolana kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Koimme kehotusta kutsua ihmisiä astumaan esiin kokoustilan etuosaan siunattaviksi, yhteiskunta-alue ryhmittäin. Koulutuksen, perheen, seurakunnan, talouden, hallinnoin, kulttuurin ja median alueiden ympärille kerääntyi kullekin joukko siskoja ja veljiä, jotka olivat kokeneet kutsua Herralta vaikuttaa juuri näillä alueilla. Rukoilimme heidän puolestaan, ja siunasimme heitä, että he voisivat löytää paikkansa, ja että Jumala avaisi heille konkreettisen polun eteenpäin tuoda Jumalan valtakunnan vaikutusta näille alueille.

Kutsu 7 yhteiskunta-alueelle Zoomit

Saimme palautetta, että tämän asian tiimoilta kaivataan yhteydenpitoa ja yhteistä rohkaistumista. Tapahtuman yhteydessä koostimme yhteystietolistat jokaisen yhteiskunta-alueen osalta. Käynnistimme "Kutsu 7 yhteiskunta-alueelle" -ryhmän maaliskuussa. Ensimmäinen yhteentulo Zoomissa oli kuun lopussa ja Zoomit tämän teeman ympärillä jatkuvat nyt jokaisen parittoman viikon tiistaina, seuraavan kerran 9.4. klo 18.00. Jos koet kiinnostusta aiheeseen, tervetuloa mukaan tästä linkistä.

Uskomme että tehtävämme Kristuksen maailmanlaajuisena seurakuntana maanpäällä on kaksitahoinen - toisaalta rukoilla, ja toisaalta vaikuttaa maailmassa (itse kukin niillä paikoilla, jonne Jumala on meitä kutsunut). Niin tärkeät kuin viisitahoisen palveluvirat ovatkin, meitä ei ole kutsuttu vaikuttamaan pelkästään niiden kautta, vaan rakentumaan valmiiksi "kaikkiin hyviin töihin". Olemme nyt tällä yhteisöllä rukoilleet Jumalan Hengen liikehdintää Suomessa pian 2,5 vuoden ajan. Mitä jos Herra kutsuukin meitä itseä olemaan osa rukousvastausta?
    
Kansallinen Unelma -tapahtuma

Helmikuussa yhdistyksemme oli mukana myös järjestämässä Espoon Valotalolla Kansallinen Unelma -rukoustapahtumaa. Erotimme aikaa pyrkien kuuntelemaan Jumalaa Suomea ajatellen. Mikä on Jeesuksen Unelma Suomesta? Millaisesta Suomesta Hän maksoi hinnan? Tämä tapahtuma oli lähtölaukaus yhteiskristilliselle kutsulle tulla yhteen kuulemaan, olemaan samaa mieltä, ja seisomaan ykseydessä koskien Suomen paikkaa kansakuntien keskellä. Seurakunnan tulee ottaa paikkansa ykseydessä rukoilevana Kristuksen ruumiina Suomessa, sitoen ja päästäen Jumalan tahdon mukaan kansakuntamme elämäksi.

Scandinavian Metal Praise

Maaliskuussa yhdistyksemme isännöi suomalaisen metalliylistysbändin yhteysviikonloppua Rengossa. Yhtye julkaisi jo vuonna 2015 ensimäisen albumin ja Riitta on bändin uusin vahvistus toisena laulajana. Bändin uuden albumin ensimmäinen single "Yeshua" julkaistaan 12.4.2024 eri musiikkipalveluissa (mm. Spotify, Apple Music, Youtube Music). Bändin on perustanut Mikko Härkin (keyboards), ja sen muita jäseniä on Kristian Palin (laulu), Markus Niemispelto (rummut), Toni Mäki-Leppilampi (basso), ja Tomi Eskelinen (sähkökitara). Pyydämme rukoustukea tämän bändin puolesta, joka on valmistellut tämän kevään ulostuloa jo useiden vuosian ajan, että Jumalan ajatukset saisivat toteutua täysimääräisinä..!

Parantumisen verkoston kevättapaaminen Jyväskylän Muuramessa

Viimevuotinen tapahtuma, joka kutsui Suomen parantumispalvelutöitä rakentamaan keskinäistä yhteyttä ja yhteistä näkyä Suomessa vapautuvasta parantumisen siunauksesta, sai jatkoa Muuramessa maaliskuussa. Yhdistyksemme järjesti tapahtumaa yhdessä Healing Roomsin, Power Prayerin ja rovasti Jukka Jämsenin kanssa. Lue lisää osoitteessa: parantumisenverkosto.fi

Juhani Junnu Aaltonen -podcast nauhoitukset

Maaliskuussa pilotoimme myös Juhani Junnu Aaltonen -podcast nauhoituksia yhdessä Pauli Lumivuoren ja Tuomo Nyyssösen kanssa. Junnu kantaa sisällään aarreaitallista Jumalan puhetta vuosien varrelta. Monet aiheista on lyhyessä muodossaan esillä "Oivallusten kirkastama armo" kirjassa. Teimme ensimmäiset varsinaiset podcast-nauhoitukset huhtikuun alussa, nauhoittaen n.7 jaksoa. Materiaali on siirtynyt nyt jatkotuotantoon. Myös lisää nauhoituspäiviä on tiedossa ennen materiaalin julkaisua.

Aamuylistys Zoomissa

Iloitsemme siitä, miten aamuylistys yhteisö kokoontuu edelleen arkiaamuisin yhteisen alttarin ääreen! Joukkoomme liittyy tasaisesti uusia rukoilijoita eri puolelta Suomea. Tämä yhteys on jotain niin rohkaisevaa ja virvoittavaa että sitä on usein vaikea pukea sanoiksi. Kiitos vetäjäporukalle ja kaikille teille jotka olette ylläpitämässä rukouksen liekkiä ja kasvattamassa sitä! Täyttyköön rukouksen maljat taivaassa ja satakoon siunauksina alas meidän rakkaan kansamme ylle.

Suru pysäytti Suomen

Vantaalaisessa koulussa tapahtunut kouluampuminen pysäytti meidät kaikki tällä viikolla. Tapahtunut on herättänyt syvempää rukousta lasten ja nuorten puolesta myös meidän rukousverkostossamme. Ohessa runo, jonka Aamuzoom-rukoilija Helena Söderlund jakoi ryhmäämme. Siivittäköön se yhteistä rukousta kansamme nuorimpien puolesta Jumalan valtaistuimen eteen! Tarvitsemme Sinua Jeesus, kansamme Pelastaja ja Vapahtaja, enemmän kuin koskaan. Kiitos Helenalle, että saimme luvan sisällyttää runosi tähän kirjeeseen.

Suru puristaa rintaa,
mutta hipaisee vain pintaa
Herrani paranna tää maa
Auta että voisimme sitä,
yhdessä rakentaa

Autathan jo heitä,
jotka hiekkalaatikoilla istuu,
istutathan jo silloin sen,
rakkauden siemenen lämpöisen
Anna jokaiselle lapselle,
koti arvollinen
Anna rakkautta yltäkyllin,
anna avoin lämmin syli,
jokaiselle kaipaavalle,
anna nalle turvaksi peiton alle

Auta, ettei sängyn alla
asuisi mörköjä,
vaan että sinun valtasi,
saisi kodeissa hallita ,
että huoneet olisivat
täynnä enkeleitä

Anna turva, suojakin,
anna anteeksi laiminlyönnitkin,
auta ettei viha, katkeruus,
pääsisi tekemään suurta vyyhtiä,
anna jonkun kyyneleet silmistään pyyhkiä

Isäni huudan puoleesi
Tuo apusi hyljätylle, kiusatulle,
joka yksin välkällä
unohdettuna on
Auta että löytyisi joku
jonka kanssa mennä käsikynkkää,
ettei kukaan lyttää ja
alas paina,
hauku, moiti tai kävele yli.
Isä anna jokaiselle lämmin syli!

Isäni eheytä perheet,
anna uusi toivo kylmiin sydämiin,
Auta löytymään uudet
uskon askeleet.

Isäni, auta että Jeesus
kouluihin palautetaan,
että hänestä puhua saa,
tuoda toivon sanomaa,
evankeliumia julistaa,
näin vietäisiin moni lapsi
rauhan satamaan.

-Helena Söderlund-

Tulevia tapahtumia

AamuZoomit joka arkiaamu klo 08-08.45
Kutsu 7 Yhteiskunta-alueelle tiistaina 9.4. klo 18.00
Espoo Celebration ylistystapahtuma 14.4. klo 16.00, os. Matinkartanontie 13 a, Espoo
Yhdistyksen vuosikokous lauantaina 27.4. klo 14.00

Lisätiedot ylistys.fi/tapahtumat/

 

Siunattua huhtikuuta!

Riitta & Anssi

Ylistys.fi ry